Dinner

Dinner

Kaasbaas

Kerstdiner 2017

1ste Kerstdag 19.00 uur – nog 1 tafel boven
2de Kerstdag 19.00 uur – nog enkele plaatsen

KERSTDINER

Krokant bij aperitief

Amuses
Krokante pijlinktvis, paella, tartaar
Hoorntje met crème van tonijn, wasabi ijs
Buikspek, BBQ crunch, wortel

Ceviche van Zeebaars, komkommer, yoghurt, avocado

Iberico belotta ham, aardappel, gepocheerd ei, schuim van oude kaas

Tataki van tonijn, wasabi, Oosterse dressing, wasabi,

Gebakken coquille, stoof van knolselderij, schuimige kreeften schuim

Dumplings met kippendij
Crème van pastinaak, paddenstoelen en jus van truffel

Herten rug, rode porto jus, rodekool, knolselderij, bereidingen van winter groentjes

Chocolade, hazelnoot, vanille, duindoornbes
Of
Keuze uit onze kaaswagen (supl. € 8,50)

5 gangen menu (amuses, chevice, belotta ham, coquille, hert, dessert of kaas): € 59,50

6 gangen menu (amuses, chevice, belotta ham, dumplings, coquille, hert, dessert of kaas): € 67,50

7 gangen menu (amuses, chevice, belotta ham, tonijn, dumplings coquille, hert, dessert of kaas): € 77,50

 

Kerstbrunch 2017

1ste Kerstdag 12.00 uur – VOLZET!
2de Kerstdag 12.00 uur – nog 2 tafels (boven)

KERSTBRUNCH

Soepen

Pompoensoep / knolselderij / buikspek / croutons

Of

Huisgemaakte kreeftensoep

Koude visgerechten

Zeeuwse oester

Tartaar van gerookte zalm / frisse komkommer / groene kruiden crème

Tomaat / avocado / zeevruchten

Tonijn / soja / sesam

Koude vleesgerechten

Carpaccio van rund / Parmezaan

Vitello Tonato

Wildpaté / boerenbrood / uienconfit

Beenham / groene asperges / rucula / portostroop

Coppa / bruchetta / groene pesto

Warme gerechten vis

Scampi / diabolique

Kabeljauwfilet / w.w. jus

Vispan / kreeftensaus

La minute gerookte zalm / zachte tomatensaus / spinazie (geserveerd aan tafel)

Warme vleesgerechten

Hertenragout

Kip in paddenstoelen / roomsaus

Warme beenham / mosterdsaus

Varkensribstuk van de Yakiniku / BBQ jus / bickyjus (geserveerd aan tafel)

Warme groenten

Pommes dauphine

gratin

Stoofpeertjes

Asperges / bacon

Salades

Caesar salade

Groene salade

Desserttafel

€ 37,50 p.p.

Wildkaart

Wildkaart

Fazant fine champagne, klassiek met boerenkool stampotje, witlof

Gegrilde hazenrug, rodekool, met hazenstoof, crème van knolselder.

Wildzwijn medaillons van de Yakiniku, knolselder, bospeen Pedro Ximenes jus

Lunch

Lunch

IMG_4204   IMG_4148   IMG_3827

inclusief frietjes
vegetarisch

Lunchsuggestie

Vraag naar de speciale lunchsuggestie van de week.

Wines

Drinks

Kelderverrassingen

In de kelder van de P&P Hoeve liggen diverse flessen wijn in beperkte hoeveelheden. Van sommige wijnen hebben we nog maar één fles, van anderen dan weer een dozijn. Aangezien de voorraad schommelt, plaatsen we deze niet op de website. Laat je verrassen in het restaurant en vraag naar de Kelderverrassingen.

Zilt Menu

Zilt Menu

Iets over het zilt menu?

Amuses

Oesters / 6 stuks / natuur of gegratineerd met champagne mousseline

Bisque / kreeft / cognac / room

Kreeft (500g) op wijze van de chef

Dessert op basis van framboos

of

Keuze uit onze kaaswagen (+ €8,50)

€ 59,50

 

 

Maand menu

Maand menu

 

Voorgerecht:

 

Krokante pijlinktvis gevuld met paella en verse tartaar

of

Dumplings met kippendij
Crème van pastinaak, paddenstoelen en jus van truffel

Hoofdgerecht:

 

Wildzwijn medaillons van de Yakiniku, knolselder, bospeen
Pedro Ximenes jus

of

Coquille, stoof van spitskool & knolselder, kreeften schuim

Dessert:

 

Eclair, banketbakkersroom, chocolade koffie, kaneelijs

of

Keuze uit onze kaas kaart (supl. € 8,50)

3-gangen naar keuze: € 36,50

4-gangen pijlinktvis, Dumplings, wildzwijn, dessert of kaas: € 44,50

5-gangen , pijlinktvis, Dumplings, coquille, wildzwijn, dessert of kaas: € 52,50

IMG_4029 small

IMG_3531 small

IMG_3915 small

IMG_3476 small